Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Lightning till Digital-AV-adapter

Lightning-till-digital-AV-adaptern kan användas med iPad med Retina-skärm, iPad mini, iPhone 5 och iPod touch (5:e generationen) med Lightning-kontakt.

 • Beskrivning

  Lightning-till-digital-AV-adaptern kan användas med iPad med Retina-skärm, iPad mini, iPhone 5 och iPod touch (5:e generationen) med Lightning-kontakt. Lightning-till-digital-AV-adaptern dubblerar det som visas på enhetens skärm, till exempel appar, presentationer, webbplatser och bildspel med mera, på en HDMI-utrustad TV, bildskärm, projektorduk eller annan kompatibel bildskärm i upp till 1080p HD-upplösning.

  Den fungerar också som videoutgång för visning av exempelvis filmer, TV-program och inspelat videomaterial på en större skärm i upp till 1080p HD-upplösning. Du behöver bara ansluta Lightning-till-digital-AV-adaptern till enhetens Lightning-kontakt och sedan till din TV eller projektor med hjälp av HDMI-kabeln (säljs separat)

  Kompatibel med: iPhone 5 och senare, iPod Touch (5:e + 6:e gen.), iPad Mini och iPad med Retina-skärm, iPad Pro och iPad Air

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.