Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Doro 6038

Doro 6038 är en vikbar mobiltelefon som utvecklats med användarvänlighet i fokus.

 • Beskrivning

  Doro 6038 är en vikbar mobiltelefon som utvecklats med användarvänlighet i fokus. Den lättanvända telefonen har en tydlig, bakgrundsbelyst färgdisplay på 2,8 tum, som med extra stor text är enkel att avläsa. Du har även möjlighet att justera teckenstorleken och kontrasten för att hitta precis rätt inställning för dig. Alla nödvändiga funktioner finns tillgängliga, som att ringa och skicka meddelanden, men du behöver inte oroa dig för att telefonen ska vara svår att använda för att den proppats full med avancerade funktioner som du inte har någon nytta av. Telefonen stödjer även hörslinga och har en trygghetsknapp lokaliserad lättåtkomligt på baksidan.

  I och med att Doro 6038 endast stödjer 2G/GSM så kommer den inte att fungera ihop med SIM-kort från en operatör som inte verkar inom 2G-nätet - till exempel Tre och hallon. Välj en operatör som är verksam inom 2G/GSM-nätet.

  Vikbar design 
  Med sin vikbara design blir telefonen inte bara mer kompakt när du inte använder den, det minskar även risken för att du oavsiktligt skulle komma åt några knappar eller lyckas fickringa någon avsevärt. Som kronan på verket kan du dessutom både besvara och avsluta samtal genom att öppna eller stänga locket.
  Utrustad med allt det nödvändiga
  Doro 6038 har alltså allt det som kan förväntas av en senioranpassad mobiltelefon. Att kunna ringa och SMS:a är en självklarhet, men det finns också en mängd användbara funktioner som kan hjälpa, eller underhålla dig i vardagen.

  Kamera
  Ficklampa
  Spel
  Högtalartelefon
  Miniräknare
  Kalender
  Väckningslarm
  Trygghetsknapp

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.