Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Doro 1362

Doro 1362 är en mobiltelefon med fysiska, separerade knappar med hög kontrast som tillsammans med den breda displayen gör den lätt att läsa och använda.

 • Beskrivning

  Doro 1362 är en mobiltelefon med fysiska, separerade knappar med hög kontrast som tillsammans med den breda displayen gör den lätt att läsa och använda. Telefonen passar dig som vill kunna ringa och skriva sms och som struntar i allt vad appar, surf och inbyggda betalfunktioner heter. Doro 1362 har istället funktioner som kamera, ficklampa, FM-radio och trygghetsknapp för att vara en enkel mobiltelefon som inte krånglar till det.
  Huvudfunktioner
  Knappsatsen på Doro 1362 har rundade och väl separerade knappar med tydliga siffror och bokstäver som gör det lätt att slå telefonnummer och skriva sms. Det är belyst knappsats så mobilen kan användas även i dålig belysning eller i mörker. Displayen är bred och lätt att läsa på eller titta på bilder. Den 2,4" stora färgdisplayen kan dessutom justeras i kontrast.
  En kamera på 2 megapixlar låter dig ta bilder att skicka till nära och kära. Få nyheter och underhållning genom telefonens FM-radio och lys upp tillvaron med den praktiska inbyggda ficklampan. Håll koll på dagarna med kalendern och vakna i tid med väckningsalarmet.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.